Kvarner 2010 poražen od ruskog Spartaka u pripremnoj utakmici, Anzulović zadovoljan

Ponedjeljak, 03. rujna 2012. 20:48 Napisao  Luka Variola

Pripremna utakmica: Kvarner 2010 - Spartak Primorje Vladivostok 68:86. - Osim u izgubljenim loptama u svim ostalim segmentima smo bili ravnopravni, objasnio je trener Vladimir Anzulović

Košarkaši Kvarnera 2010 poraženi su od ruskog prvoligaša Spartak Primorje iz Vladivostoka (86:68) u prvom jačem pripremnom ogledu uoči početka A-1 sezone. Riječka je momčad pružila dobar otpor četvrfinalistu ruske lige u ogledu odigranom u dvorani porečkog hotela Dijamant. 

- U prvom poluvremenu smo imali čak prednost od osam koševa. Posljednjih sedam, osam minuta priliku sam dao mlađim igračima nakon čega su se Rusi odvojili. Riječ je o jakoj ekipi, koja je u ruskom prvenstvu ušla među osam najboljih. Odličan test za moje dečke, objašnjava trener Kvarnera 2010 Vladimir Anzulović.

Riječani su u prva dva pripremna ogleda trenutačno stanje forme mjerili u ogledima sa slovenskim niželigašima. Porečka provjera sa sudionikom jedne od najjačih europskih liga ipak je dala više saznanja o dometima riječke momčadi.

- Zadovoljan sam. Pogotovo reakcijom mojih dečki. Osim u izgubljenim loptama u svim ostalim segmentima smo bili apsolutno ravnopravni. Naravno čeka nas još uvijek puno posla. Ali ovo obećava, zaključio je Anzulović.