Kvarner 2010 Ligu za prvaka igra na Kozali, prodaja ulaznica počinje 16. ožujka

Utorak, 05. ožujka 2013. 17:06 Napisao/la  L. V.

Cijena paketa za sve domaće utakmice iznosi 100 kuna a uz njega se na dar dobije i majica sa znakom kluba. Cijena ulaznice za jednu utakmicu iznosit će 25 kuna

Košarkaši Kvarnera 2010 Ligu za prvaka ipak će igrati na Kozali, koja je tijekom regularnog dijela sezone bila dom Riječana. Prodaja ulaznica za drugi dio sezone počinje 16. ožujka. Svi ljubitelji košarke do prve domaće utakmice mogu kupiti paket ulaznica za dvoboje na Kozali. Cijena paketa je 100 kuna a uz njega se na dar dobije i majica sa znakom kluba. Nakon toga cijena ulaznica za domaće utakmice iznosit će 25 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti u klupskim prostorijama (S.V. Čiče 13), konobi Tarsa i Fitness centru Klub 7 (preko puta Tower Centra). Svi zainteresirani se za ulaznice mogu predbilježiti na broj telefona kluba 051 344-188 (kontakt osoba je Martina).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.