Točno u podne: Košarkaše Kvarnera 2010 u Trnskom u nedjelju očekuje dvoboj s Mravima

Subota, 13. listopada 2012. 20:20 Napisao/la  L. Variola

Nemamo ozljeđenih igrača i idemo u najjačem sastavu. Neće biti lako. No, spremni smo za borbu, najavljuje pomoćni trener Kvarneraša Aleksandar Ščepanović

Košarkaše Kvarnera 2010 u nedjelju u dvorani Trnsko očekuje drugo kolo A-1 lige. Protivnik je momčad Zagreba, koja se nakon ispadanja iz regionalne ABA lige opet pridružila ostatku osnovnog dijela Prvenstva Hrvatske. Početak dvoboja zakazan je za malo neuobičajno vrijeme, naime utakmice počinje točno u podne.

Iako su ostali bez gotovo kompletnog igračkog kadra i promjenili trenera. Mravi su i dalje najveći favoriti osnovnog dijela A-1 lige. Riječanima će se suprostaviti njihov nekadašnji član, Opatijac Matija Pošćić, koji je uoči sezone pojačao redove Jusupove momčadi. Riječani u Trnsko dolaze na krilima velike pobjede nad Šibenčanima na otvaranju prvenstva. Trener Anzulović može računati na sve igrače, svi su spremni za veliki dvoboj.

- Nemamo ozljeđenih igrača i idemo u najjačem sastavu. Neće biti lako. Zagreb je favorit, ne samo ove utakmice nego i cijele lige. No, spremni smo za borbu, najavljuje pomoćni trener Kvarneraša Aleksandar Ščepanović.

loading...