Leđa slovenskog razigravača Kriveca bolje, Cincu dvoboj s Dubrovnikom upitan zbog iskrivljenog nosa

Ponedjeljak, 15. listopada 2012. 23:01 Napisao/la  L. Variola

Krivec bi trebao biti spreman za dolazak Dubrovnika. Cinac je malo ozbiljnije. Nos mu je dosta iskrivljen i morat će još barem pet dana nositi tampone, objašnjava pomoćni trener Riječana Aleksandar Šćepanović


Košakaši Kvarnera 2010 ponijeli su iz Trnskog osim poraza i dvije neugodne ozljede. Prvi razigravač Riječana Bojan Krivec utakmicu je okončao nakon samo tri minute zbog problema s leđima, dok je krilo Dino Cinac zaradio udarac u nos, koji mu je nakon jednog sudara dobro iskrivljen. Krivec bi trebao biti spreman za sljedeći dvoboj, dok je stanje Cinca nešto ozbiljnije.

- Krivec je puno bolje i on bi trebao biti spreman za dolazak Dubrovnika. Cinac je malo ozbiljnije. Nos mu je dosta iskrivljen i morat će još barem pet dana nositi tampone. No, nadamo se da će i on biti spreman za dvoboj s Dubrovčanima, objašnjava pomoćni trener Riječana Aleksandar Šćepanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.