NIKOLA PLEĆAŠ NA CEDEVITI

Kvarner 2010 potpisao ugovor s Food Cityjem

Četvrtak, 04. travnja 2013. 21:07 Napisao/la  L. V.

- Legendarni Nikola Plećaš potvrdio nam je dolazak na utakmicu protiv Cedevite, objašnjava Duško Miočić, predsjednik Kvarnera 2010

 

 

 

 

 

 

 

Košarkaši Kvarnera 2010 od četvrtka su jači za još jednog sponzora. Riječki košarkaški kolektiv potpisao je ugovor s riječkim lancem brze prehrane Food City. U ime Kvarnera 2010 ugovor je potpisao predsjednik Duško Miočić, dok je u ime Food Cityja prisustvovao prvi čovjek tvrtke Zoran Maržić.

- Drago nam je da je Food City prepoznao ovaj projekt. Uspjeli smo napraviti dobar marketinški ugovor. Od utakmice s Cedevitom pa svih sljedećih pet domaćih utakmica za svaki koš koji Kvarner 2010 postigne, Food City će nas sponzorirati sa 100 kuna. Šalili smo se kako ćemo sada morati postati izrazito ofenzivna momčad. S tim da postoji veliki interes da se ta suradnja sljedeće godine i proširi, objašnjava predsjednik Kvarnera 2010.

Novosti ima i što se tiče sljedećeg domaćinstva u kojem Riječani u utorak (18 sati) na Kozali dočekuju Cedevitu. Kvarneraši prvo trebaju odraditi gostovanje u Šibeniku (subota), a onda će na Kozali ugostiti hrvatskog viceprvaka. Taj će susret imati zanimljivu uvertiru:

- Potvrdio nam je dolazak na utakmicu legendarni Nikola Plećaš, kojega smo pozvali kako bi uveličao cijeli događaj. U ime Kvarnera i riječkog sporta mi ćemo se odužiti prigodnim darom, a on će podbaciti loptu uoči početka utakmice, zaključio je Miočić.