KRILO KVARNERA ODLAZI

Dino Cinac u Cedeviti, Repeša zadovoljan

Utorak, 09. srpnja 2013. 15:13 Napisao/la  Patrik Mršnik

 

Njegov odlazak neće nas uzdrmati, želim mu svu sreću, kaže Vladimir Anzulović

Saga oko odlaska ili ostanka kraljevičkog krila Dina Cinca u redovima Kvarnera 2010 čini se, dobiva svoj epilog. Danima se već nagađalo o odlasku, ali informacija o ponudama nije bilo. Cinac je ovih dana boravio u Zagrebu, i to na probi kod hrvatskog viceprvaka Cedevite. Momčad čiji proračun možemo svrstati u rang onoga HNK-a Rijeka može lako dovesti i skupljeg igrača od Cinca, ali je evidentno da je on zadovoljio košarkaška nepca Jasmina Repeše i ostatka struke u Sutinskim vrelima. Reagiranje trenera Riječana Vladimira Anzulovića može se opisati kao defanzivan pokušaj da se Cinca ne stavlja ispred ostatka ekipe.

 

- Cinac još nije potpisao s Cedevitom, ali i da sada potpiše, želim mu svu sreću. Nitko nije nezamjenjiv, bio to Cinac, Anzulović ili netko treći. Tu je još trinaest igrača i svatko od sebe može dati sto posto. Dino je bio sastavni dio ove ekipe, ali nas njegov odlazak neće uzdrmati, kaže Anzulović.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.