DAMIR RAJKOVIĆ Iduće dvije utakmice moramo pobijediti da bismo opet stekli naviku pobjeđivanja

Nedjelja, 09. veljače 2020. 15:45 Napisao/la  V. P.

Pobjeda protiv  jake Gorice u gostima dignula je samopouzdanje kod igrača, kaže trener Adria Oil Škrljeva nakon druge uzastopne pobjede

Damir Rajković (Adria Oil Škrljevo)
Damir Rajković (Adria Oil Škrljevo) Foto: KK Adria Oil Škrljevo

Košarkaši Adria Oil Škrljeva spojili su dvije pobjede u Premijer ligi i odmah donijeli malo olakšanja u svlačionicu.

Nakon Sonik Puntamike, Škrljevo je pobijedilo četvrtoplasiranu Goricu u gostima.

- Svima nam je malo laknulo. Pobjeda protiv  jake Gorice u gostima dignula je samopouzdanje kod igrača. Šteta je da sada, kada smo u pozitivnom zamahu, slijedi stanka, ali ni to nije tako loše jer ćemo imati vremena sanirati ozljede. Odigrat ćemo dvije prijateljske utakmice kako bismo ostali u ritmu i kako bismo se što bolje pripremili za prvu utakmicu nakon stanke, a to je utakmica Zaboka koju igramo 29. veljače, rekao je trener košarkaša Adria Oil Škrljeva Damir Rajković.

Što se ozlijeđenih tiče, problemi nisu veliki;

- Dorris je odigrao iako ima ozlijeđena leđa, dao nam je ruku i podredio sebe momčadi. Vrkić je ozlijedio koljeno tijekom utakmice u Austriji, a problema s leđima ima i Batur. Nadam se da ćemo to sve sanirati te da će nas gripa zaobići, dodaje trener Škrljeva.

Adria Oil Škrljevo na desetom je mjestu ljestvice i još uvijek ima šansu za ulazak u play off.

No, na Mavrincima prvi cilj je preskočiti Sonik.

- Moramo se maknuti s dna, znači da prvo moramo uhvatiti Sonik Puntamiku koji je na devetom mjestu. Neće biti jednostavno, jer igraju sa Cibonom, a zatim imaju jednu lakšu utakmicu, ali nikad se ne zna. Možda ih uhvatimo prije trećeg dijela prvenstva. Moramo razmišljati o dvjema utakmicama koje nam slijede i koje moramo pobijediti da  bismo  bi ponovno stekli naviku pobjeđivanja kod kuće i dobili stabilnost. To bi nam bio  veliki poticaj za treći dio. Utakmicom u Gorici pokazali smo da možemo parirati svima koji su s nama u rangu, zaključio je Damir Rajković.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT