DAMIR RAJKOVIĆ Nemamo alternativu, protiv Zaboka nam igra samo pobjeda

Subota, 29. veljače 2020. 14:52 Napisao/la  V. P.

Idemo naprijed, moramo što prije pobjeći iz opasne zone i ako je moguće dohvatiti play off, kaže trener košarkaša Adria Oil Škrljeva 

Damir Rajković (Adria Oil Škrljevo)
Damir Rajković (Adria Oil Škrljevo)

Nakont ri tjedna prvenstvene stanke košarkaši Adria Oil Škrljeva vraćaju se na parket dvorane u Mavrincima gdje u nedjelju od 17. sati u dvoboju 20. kola dočekuju Zabok.

Vrlo je to važna utakmica za Škrljevo koje će nakon dvije uzastopne pobjede prije stanke, tražiti nove bodove protiv Zaboka na putu bijega iz opasne zone ispadanja i željenog ulaska u play off.

- Zdravstvena slika je konačno dobra, svi su zdravi i spremni za nedjelju. Mini pripreme su dobro prošle odigrali smo i dvije prijateljske utakmice sa Sežanom i Šenćurom kako bi zadržali natjecateljsku formu i zadržali kontinuitet nakon dvije uzastopne pobjede, rekao je trener Adria Oil Škrljeva Damir Rajković.

Zabok nije nepoznanica, a iako su Škrljevčani poraženi od njih ranije ove sezone, ovo je jedna posev drugačija utakmica.

- Imamo novu momčad, drugačije posloženu. Tri tjedna smo radili na uigravanju i međusobnom razumjevanju među igračima. Zabok dobro otvara kontru, imaju loptu iza leđa, dobro trče i jaki su u napadačkom skoku. Mi to sve znamo i znamo kako ćemo ih zaustaviti, dodaje Rajković.

Adria Oil Škrljevo je još uvijek u opasnoj zoni sa samo pet pobjeda te protiv Zaboka novi bodovi moraju biti osvojeni.

- Nemamo alternative, idemo na pobjedu i čvrsto vjerujem da ćemo ju ostvariti. Idemo naprijed, moramo što prije pobjeći iz opasne zone i ako je moguće dohvatiti play off, zaključio je strateg Škrljeva.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT