OPATIJA - GROBNIČAN Zoran Bogolin: U jednoj utakmici nema favorita, nismo iskazali stabilnost u prvenstvu što nas je stajalo ovakvih rezultata!

Utorak, 23. svibnja 2023. 12:29 Napisao  I. V.

Opatija i Grobničan zadnji put u finalu županijskog kupa igrali  2019. godine, Opatija je pobijedila pogotkom Antonija Pejanovića u 93. minuti

Zoran Bogolin
Zoran Bogolin

Nogometaši Opatije i Grobničana danas na Kantridi (18) igraju finale županijskog kupa.

Opatija se nalazi u negativnom nizu, zadnju utakmicu u prvenstvu pobijedila upravo protiv Grobničana u 23. kolu na Kantridi.

Kup-utakmice su drugačije:

- U jednoj utakmici nema favorita, ali nismo iskazali stabilnost u prvenstvu što nas je stajalo ovakvih rezultata. Najviše nas je poremetio izostanak Andreja Prskala, kaže trener Opatije Zoran Bogolin.

Svi znaju da Opatija ima jako kvalitetan roster za treću ligu, mnogi igrači Opatije osjetili su prvoligaški nogomet, njima ne treba objašnjavati kako se igraju kup-utakmice bez obzira što većina ne osjeća naboj lokalnog derbija kao što ga osjećaju domaći igrači.

U današnjoj utakmici Zoran Bogolin jedino neće moći računati na mlađega sina, Val Bogolin je ozlijeđen, nije ni Ajayi potpuno spreman.

Inače, Opatija i Grobničan zadnji put u finalu županijskog kupa igrali su 2019. godine, Opatija je na Rujevici pobijedila (2:1) pogotkom Antonija Pejanovića u 93. minuti.

Od igrača koji su 2019. godine igrali finale za Grobničan danas igraju trojica igrača (Pilčić, Prtenjača, Franković), za Opatiju igraju četvorica igrača (Furijan, Lazić, B. Bogolin, Pejanović).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.