ZORAN BOGOLIN

Trebaju bankovne garancije, pa tko može, neka igra!

Petak, 18. studenog 2022. 16:32 Napisao  I. V.

Nova jedinstvena treće liga još nije u potpunosti ni zaživjela, a već ima klubova koji financijski ne mogu podmirivati troškove

Zoran Bogolin
Zoran Bogolin

Opatija je ove sezone ostvarila najveću pobjedu (5:0) u Čakovcu u utakmici koja je odigrana u otužnom ozračju, skupina igrača Međimurja nije igrala zbog toga što klub nije podmirio osnovne obveze.

Nova jedinstvena treće liga još nije u potpunosti ni zaživjela, a već ima klubova koji financijski ne mogu podmirivati troškove natjecanja:

- Ove sezone još su k tome plaćeni troškovi putovanja i sudaca, što će biti kada toga više ne bude?! Treba uvesti bankovne garancije, pa tko može, neka igra! Onda bismo barem znali da će se liga igrati normalno i da ćemo imati pošteno suđenje. Prije nekoliko kola razgovarao sam s ljudima iz Osijeka, koji su mi rekli da  šest, sedam klubova u ovoj ligi ima financijskih problema, kaže Zoran Bogolin, koji desetljećima nemilice ulaže u nogomet.

Opatija je ostvarila visoku pobjedu protiv oslabljene momčadi Čakovca, koja je slaba i kada igra u najboljem sastavu.

Protiv Opatije nisu igrala petorica standardnih igrača, momčad je vodio pomoćni trener, na klupi su sjedila dvojica Japanaca koji nisu ulazila u igru...

- Petorica igrača nama nedostaje svaku utakmicu! Stali su svi otraga, trebalo je to probiti. Igralo je šest, sedam prvotimaca, igrali su igrači na posudbi. Za mene se igrala normalna utakmica, gubili su oni ovako i kada su bili kompletni, otpočetka sezone imaju problema. U drugom dijelu smo malo smanjili pritisak, odradili smo dobar trening pred utakmicu protiv Jadrana iz Ploča, kaže Bogolin.

U rosteru Opatije ipak su bili Goodness Ajayi i Andrej Prskalo, koji su u najavi utakmice izostali.

Prvi je postigao prvi pogodak, drugi je sjedio na klupi.

Val Bogolin postigao je peti pogodak za Opatiju, mlađi sin trenera Zorana Bogolin postigao je u 17. godini prvi pogodak u Drugoj NL.

loading...
Standings provided by SofaScore