DANIJEL JURIĆ

Uvjereni smo u ostanak, iduće godine napadamo Prvu NL

Subota, 26. studenog 2022. 21:32 Napisao/la  KS

Igru moramo popraviti, detektiramo sve naše nedostatke, želimo dovesti dva, tri kvalitetna pojačanja, kaže izvršni dopredsjednik Grobničana

Danijel Jurić
Danijel Jurić

Tri pobjede, dva remija i deset poraza učinak su nogometaša Grobničana u jesenskom dijelu jedinstvene treće lige, koja se službeno zove Druga nogometna liga.

U posljednjem prvenstvenom kolu momčad trenera Predraga Stilinovića dohvatila je treću ovosezonsku pobjedu, drugu domaću, pobjedom nad direktnim suparnikom u borbi za ostanak crveni s Mavrinaca pobjegli su s ligaškog začelja.

Pobjeda je donijela prijeko potrebno olakšanje na svim klupskim razinama, od terena i svlačionice, preko kancelarije do uprave.

- Lakše dišemo. Jako smo zadovoljni s rezultatom utakmice, kaže Danijel Jurić, izvršni dopredsjednik Grobničana.

- Uvjereni smo da možemo izboriti ostanak u ligi. Naravno da su naše aspiracije i dalje sam vrh i napad na Prvu nogometnu ligu. To se ove sezone, na žalost, neće dogoditi, ali sada smo se malo konsolidirali, uvjereni smo da ćemo uspjeti izboriti ostanak u ligi, a iduće godine onda idemo u napad na Prvu NL.

Pobjeda protiv Zagorca bila je nasušno potrebna, čini se da je nasušno potrebno pojačati momčad.

- Zaista radimo jako naporno u uvjerenju da smo na pravom putu, naravno da trenutačno stičemo neophodno iskustvo i uz nekoliko kvalitetnih pojačanja vjerujemo u ostvarenje cilja kroz, nadamo se, dvije do tri godine. U međuvremenu ne stajemo s infrastrukturom, upravo smo postavili novih 300 sjedećih mjesta, a na proljeće nam je plan završiti cijelu tribinu "obučenu" u sva sjedeća mjesta čime ćemo kapacitet stadiona povećati na gotovo 2.000 mjesta. I dalje "guramo" projekt pomoćnog igrališta s umjetnom travom, na proljeće bismo trebali imati pravomoćnu lokacijsku dozvolu za gradnju novog pomoćnog kompleksa, pored samog terena u planu je i postavljanje rasvjete, izgradnja male natkrivene tribine i dosta novih parkirnih mjesta. Ove godine smo postavili novi elektronski semafor, razglas, asfaltirali smo parking ispred ulaza na stadion, napravili klupe za rezervne igrače po UEFA standardu, a to su samo neke od investicija u NK Grobničan što smo uspješno realizirali u protekloj godini. Za 9. prosinca imamo zakazanu svečanu skupštinu u Domu kulture na Čavlima, a povodom 90 godina od osnutka kluba, zaključio je Danijel Jurić, izvršni dopredsjednik Grobničana i  najveći sponzor kluba.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.