STJEPAN JUKIĆ

Dovedite trenera iz Rijeke i promijenite ime u Rijeka 2

Nedjelja, 25. rujna 2022. 23:07 Napisao  I. V.

Bivši kapetan Grobničana na klupskoj stranici ironično komentirao odluku o smjeni trenera, netko je relativno brzo uklonio komentar

Dovedite trenera iz Rijeke i promijenite ime u Rijeka 2
Foto: Facebook

Stjepan Jukić odmah nakon smjene Dušana Gruevskog reagirao je objavom na društvenim mrežama, u komentaru klupske odluke na Facebooku napisao je: Sad dovedite nekog trenera iz HNK-a Rijeka i još par igrača i promijenite ime u Rijeka 2!

Netko je relativno brzo sa službene stranice uklonio Jukićev komentar, prekasno da screenshoot Jukićeve objave ne bi počeo kružiti internetom na različite načine.

Zanimljivija je reakcija Grobničana nego Jukićeva ironična objava.

Stjepan Jukić nije baš bilo tko u Grobničanu.

Riječ je o igraču koji je zajedno s bivšim trenerom Dušanom Gruevskim igrao u kupu protiv Dinama daleke 2006. godine, cijelu karijeru proveo je na Mavrincima, u novijoj povijesti nametnuo se kao kapetan jedne od najboljih generacija Grobničana, Jukić je više od deset godina personificirao značajne uspjehe kluba zaključno s plasmanom u jedinstvenu treću ligu koja se zove Druga NL.

Jukićevi komentari sportske politike u bilo kojoj formi sigurno utječu na ozračje oko kluba, koji bi kritike bivšega igrača trebao barem toliko uvažavati da igrači koji lajkaju njegove objave nemaju zbog toga problema u klubu.

Igrači sada komentare razmjenjuju na druge načine, sadržaj je ostao isti:

loading...
Standings provided by SofaScore