DRUGA NL Nogometaši Opatije danas na Kantridi igraju protiv momčadi koja je u gostima izgubila jedino od lidera

Petak, 28. listopada 2022. 10:07 Napisao  I. V.

Opatija će protiv dobro organizirane momčadi igrati bez Jugovića, Pejanovića, Kordića i Furijana

Goodness Ajayi (Opatija) predvodi napad
Goodness Ajayi (Opatija) predvodi napad Foto: NKOpatija/Facebook

Nogometaši Opatije danas na Kantridi (15) protiv Hrvaca igraju utakmicu 11. kola Druge NL.

Opatijci se nalaze u pozitivnoj seriji, nakon sedam utakmica bez pobjede u trima zadnjim utakmicama osvojili su 9 bodova.

Dvije su utakmice pobijedili u gostima (Grobničan 2:1, Osijek II 3:1), u 9. kolu ostvarili su prvu i jedinu pobjedu na Kantridi (Zagorec 3:0)

Proradio je u zadnjim trima utakmicama opatijski napad (gol-razlika 8:2) kojega predvodi raspoloženi Ajayi s trima pogocima, napadačku igru karakterizira raznovrsnost.

Preostale pogotke postignuli su napadači (Pejanović, Junuzović), povučeni napadač (Kašiković) i obojica braniča (Grujević, Kukoč).

Treba naglasiti da je Opatija tri pobjede ostvarila protiv momčadi koje se uoči 11. kola na ljestvici nalaze u donjoj polovici, danas Opatija igra protiv momčadi koja ima tri boda više na ljestvici.

U pripremi utakmice važno je znati da Hrvace igra bolje u gostima, u četirima utakmicama u gostima doživjelo je minimalni poraz (0:1) jedino od lidera u Pločama.

U trima preostalim utakmicama Hrvace je osvajalo bodove (Grobničan 0:0, Osijek II 0:0, Zagorec 3:2) što znači da će Opatija danas igrati protiv dobro organizirane momčadi bez Jugovića, Pejanovića, Kordića i Furijana.

Raspored utakmica 11. kola Druge NL,
petak (15)

Opatija - Hrvace
Belišće - Osijek II
Sesvete - Zagorec
Međimurje - Dug Selo
subota (15):
Mladost Ždralovi - Grobničan
Trnje - Jadran-Poreč
Jadran LP - Zrinski
Marsonia - Bjelovar

loading...
Standings provided by SofaScore