HRVATSKI TRENER NA KRKU

Zdravko Zovko u obilasku maslinika s Darkom Dunatom

Srijeda, 21. studenog 2012. 14:32 Napisao  Milan Kosanović

Zovko je na Krk stigao iz daleke Rusije gdje je sa ženskom ekipom Zvezde Zvenigorod postao prvak jesenskog djela prvenstva

U srijedu prijepodne u jednom masliniku na otoku Krku iznad Šila kod mjesta Polje vodili su se ozbiljni rukometi razgovori. Trener rukometaša Kozale i predsjednik Županijskog rukometnog saveza te član Radne skupine HRS-a Darko Dunato ugostio je trofejnog rukometnog trenera Zdravka Zovka.

Zovko je na Krk stigao iz daleke Rusije gdje je sa ženskom ekipom Zvezde Zvenigorod postao prvak jesenskog djela ruske lige, a slobodno vrijeme provodi u obilaženju svog maslinika koji broji 54 masline te u ugodnim razgovorima s dugogodišnjim prijateljem Darkom Dunatom,  koji je jedan od glavnih "krivaca" što trofejni trener često posjećuje Krk.

Zdravko Zovko u povijest je ušao još kao igrač osvojivši zlato na Olimpijskim igrama u Los Angelesu 1984. godine, a osvajao je i srebro te broncu na svjetskim prvenstvima u Njemačkoj. Kao trener vodio je rukometnu reprezentaciju na njenim prvim međunarodnim natjecanjima i osvojio prva odličja, brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Portugalu 1994. godine, te srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu na Islandu 1995. godine. S hrvatskim prvakom Croatia osiguranjem, tadašnjim Zagrebom, u dva navrata osvajao je Ligu prvaka 1992. i 1993. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.