Mladen Prskalo: Vjerujem da će mladi igrači u dogledno vrijeme postati solidna momčad

Subota, 27. kolovoza 2022. 12:49 Napisao  I. V.

Od starijih igrača tu su Bojan Lončarić, Leo Seferagić i Filip Briški. Otvoreni smo za dolazak igrača iz regije, kaže trener Čavli

Bojan Lončarić, Mladen Prskalo i Leo Seferagić
Bojan Lončarić, Mladen Prskalo i Leo Seferagić

Rukometni klub Čavle učinio je ove sezone iskorak, pod vodstvom iskusnog trenera Mladena Prskala trenira prva seniorska momčad u klupskoj povijesti:

- Na treninzima je od petnaest do dvadeset igrača, pretežito jako mladih, a ima i nekoliko starijih. Vidi se da su mladi dečki puni volje za radom, izgledaju motivirano, bit će puno posla... Od starijih igrača tu su Bojan Lončarić, Leo Seferagić i Filip Briški. Otvoreni smo za dolazak igrača iz regije koji žele igrati, a forsirat ćemo mlađe igrače... Ako budu igrali kao što pokazuju na početku priprema, vjerujem da će u dogledno vrijeme postati solidna momčad, kaže Prskalo.

RK Čavle počinje natjecanje od treće lige:

- U trećoj ligi igra dosta drugih momčadi većih klubova, to su mladi dečki koji godinama rade i znaju igrati, kvaliteta nije loša. Osobno baš i ne poznajem ligu, upoznat ću je tijekom sezone, ali kvaliteta je sigurno dobra, jer se u našim klubovima dobro radi s mladim igračima. Nama je bitno da se pravilno pozicioniramo, da pokažemo ozbiljnost, da djeca uvide da se isplati trenirati i onda rezultat neće izostati, poručuje Prskalo.

Prve treninge odrađuju Cezner, Miculinić, Štimac, Šubat, I. Humer, Načinović, Nadoh, Colarić, Senkić, Vrban, Jonjić, Šučković, L. Humer, Legac, Seferagić, Dundović, Lončarić i Briški.