ODUSTALI OD DRUGE LIGE

Liburnija Opatija prekinula suradnju sa Zametom!

Srijeda, 06. lipnja 2012. 12:27 Napisao  Milan Kosanović

 U Liburniju Opatiju trebale su preseliti Zametove djevojčice 1998. godište

Suradnja ŽRK Liburnija Opatije i ŽRK Zameta proteklih godina bila je na zavidnoj razini. Igračice koje su u mlađim kategorijama stasale u Opatiji selile bi se u Zamet. Protekle sezone Liburnija Opatija ostvarila je zavidno četvrto mjesto na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje, iste cure bile su i okosnica ekipe u Trećoj ligi koja je na koncu osvojila drugo mjesto iza prvoplasiranog Orijent Presoflexa 2. S obzirom da Orijentašice po propozicijama natjecanja ne mogu ući u viši rang natjecanja, Opatijke su dobile jedinstvenu priliku da se vrate na drugoligaške parkete.

Nažalost po ljubitelje rukometa u Opatiji to se ipak neće dogoditi. Cijela ekipa mlađih kadetkinja preselila je u Zamet, a Liburnija Opatija ostala je na djevojčicama 1998. godište. Dogovor sa Zametom je bio da u Liburnija Opatiju presele Zametove djevojčice 1998. godište, no to se nije dogodilo.

-  Nećemo ići u rang više jer nemamo igračica, cijela ekipa mlađih kadetkinja 1996. godišta prešla je u Zamet. Odluka kluba je da se prekine suradnja sa Zametom, ne preostaje nam ništa drugo. Moramo krenuti od početka, rekao je predsjednik Liburnija Opatije Milenko Kraguljac.

Opatija tako neće dobiti novog drugoligaša, klub je ponovno na početku, a mlade Opatijke nastavit će s natjecanjem u najnižem rangu hrvatskog ženskog rukometa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.