GORDAN BOŽIĆ

Želimo ostati prvoligaši, sve će ovisiti od ishoda pregovora!

Srijeda, 09. lipnja 2021. 11:36 Napisao  I. V.

S rezultatima u prošloj sezoni nismo zadovoljni, s druge strane ostvarili smo neke ciljeve koje smo odredili na početku sezone, kaže predsjednik RK Mornar-Dramalj Crikvenice

Gordan Božić
Gordan Božić

Rukometaši Mornar-Dramalj Crikvenice sezonu su završili na zadnjem mjestu sa samo dvije pobjede, ali crikvenički rukomet zadržao je prvoligaški status:

- Ostajemno u ligi! Za sada smo sigurno prvoligaši, a kakvi će biti planovi, vidjet ćemo. S rezultatima u prošloj sezoni nismo zadovoljni, ali smo s druge strane ostvarili neke ciljeve koje odredili kada smo sezonu počeli igrati s našim mladim i mladim igračima Zameta, tako da se na proteklu sezonu može gledati s dvije strane, kaže predsjednik kluba Gordan Božić.

Koliko sadašnja momčad ima potencijala iduće sezone igrati na višem nivou?

- Ako dovedemo dva pojačanja, možemo biti jako dobri! Hoće li se to ostvariti ili ćemo odustati od lige, znat ćemo kada obavimo razgovore i potpišemo ugovore. Za sada smo tu, želimo ostati prvoligaši, ali će sve ovisiti o ishodima pregovora.

Financije?

- Grad Crikvenica nas prati i to će biti OK, isto kao što je bilo prošlih sezona, uspijevamo se nekako pokrpati. Za detaljnije analize trebalo bi nam puno vremena. Kada ovako neke stvari govorim, možda ispadne loše iako su namjere uvijek dobre.