Vanja Dragičević sa samo 14 godina zaigrao za Kozalu protiv prvaka

Petak, 13. svibnja 2022. 11:00 Napisao/la  SC

Moram naglasiti da Vanju kao i njegove vršnjake čeka još puno rada da bi u budućnosti mogli zaigrati za prvu momčad Kozale, kaže trener Tadej Široka

Vanja Dragičević
Vanja Dragičević

Rukometni klub Kozala poznat je kao inkubator mladih rukometaša, koji su postali vrhunski igrači, među njima prednjači Halil Jaganjac.

Da je budućnost kluba svjetla pokazala je zadnja utakmica u sezoni, kada je priliku zaigrati u Prvoj ligi dobio Vanja Dragičević, koji je sa samo 14 godina zaigrao protiv prvaka lige te postigao i jedan pogodak.

Raritetan podatak za Kozalu,  radi se o možebitnom rekorderu kada je Prva HRL u pitanju.

- Pa priča sa Vanjom je ona koja bi svakom sportašu trebala biti motiv za još jači rad. On je jedan od igrača u koje polažemo velike nade u budućnosti, a svoj debi za prvu ekipu je zaslužio prvenstveno odnosom prema klubu i grbu koji nosi na dresu, nakon što je na pred televizijskim auditorijem izjavio da su njegovi rukometni snovi i ciljevi vezani isključivo za seniore našega kluba. To je svima nama zazvonilo u ušima, jer klinci danas prečesto posežu za nekim suludim idejama i vide se u nekim jakim ligama, prije nego što su uopće naučili što znači voljeti svoj klub i braniti njegove boje. Zato je Vanja u posljednjem susretu dobio povjerenje koje je i opravdao, ali moram naglasiti da njega kao i sve njegove vršnjake čeka još puno rada i prolivene znoji da bi u budućnosti mogli zaigrati za prvu momčad Kozale, rekao je trener riječkog prvoligaša Tadej Široka.

loading...