Uskoci porazom u Biogradu otvorili proljetni dio prvenstva

Petak, 17. veljače 2012. 20:13 Napisao/la  M. K.

Poraz u Dalmaciji nije tragično shvaćen u redovima Uskoka, koji se nalaze u zlatnoj sredini prvoligaške ljestvice i čini se  da nemaju viših ambicija

Biograd – Senj Wallenborn  32:27 (16:14)

Dvorana: SŠD Biograd. Gledatelja: 100. Suci:  Mandić (Solin) i Žanko (Sinj).

BIOGRAD: Tomić, Sakić 5, Buovac 11, Knežević, Brzić,  Pelicanić 1, Punoš 2, Katuša, Fabijan, Duvnjak 1, Zorica 3, Markić 9.

SENJ WALLENBORN: Šimunović, Tomljanović 4, Uković 1, Laskač 4, Štokić 3,  Cindrić 9,  Debelić, Saršon, Filipović 5, Magdić 1, Orlić.

Sedmerci: Biograd 2(2), Senj Wallenborn 2(2).  Isključenja: Biograd 8, Senj Wallenborn 6 minuta.

Senjski rukometaši porazom su u Biogradu otvorili proljetni dio prvenstva, momčad trenera Nikole Čupića bila je lošiji suparnik što je domaćin iskoristio za vrijedne bodove spasa. Poraz u Dalmaciji nije tragično shvaćen u redovima Uskoka, koji se nalaze u zlatnoj sredini prvoligaške ljestvice, a sudeći prema rezultatima koje ostvaruju u posljednje vrijeme čini se  da Senjani nemaju viših ambicija. Najefikasniji u redovima Uskoka bio je Luka Cindrić s devet postignutih pogodaka dok je domaći junak bio Marin Buovac  koji je mrežu Senjana tresao u čak 11 navrata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.