Svečanost povodom jubilarnog rukometnog turnira Zvonimir Škerl

Petak, 14. siječnja 2022. 10:20 Napisao/la  SC
Svečanost povodom jubilarnog  rukometnog turnira Zvonimir Škerl

 U prostorijama MO Kozala održala se svečanost u organizaciji MRK Kozale povodom 30. godina memorijalnog rukometnog turnira "Zvonimir Škerl".

Okupljenima su se obratili organizatori turnira koji su još jednom zahvalili svim akterima u proteklih 30 godina na promociji turnira te pomoći pri organizaciji kako bi sjećanje na preminulog kapetana MRK Kozale koji je svoj mladi život ostavio na oltaru domovine, bilo što veće i svečanije.

Posebno izrađenom plaketom nagrađen je Romano Rubinić kao jedan od pokretača samog turnira, zatim grad Rijeka, Udruga veterana 128. brigade HV-a Sv. Vid, Mjesni odbor Brašćine - Pulac, Udruga hrvatskih rukometnih sudaca PGŽ-a, Rukometni savez županije te nezavisni vijećnik MO Kozala, Kristian Starčić, kao pokretač inicijative za preimenovanje parka na Kozali u "Park Zvonimira Škerla".

Svečanost su uveličale članice zbora Vrelo iz Fužina koje su Lijepom našom i himnom županije izmamile pljesak okupljenih.

Trideseto izdanje memorijala održat će se narednog vikenda, točnije u subotu, kada će na parket izaći dječaci do 15 godina starosti, dok je nedjelja rezervirana za najmlađe i to čak 34 momčadi podijeljene u četiri kategorije.