MORNAR - CRIKVENICA

Saša Ilić podnio ostavku na mjesto trenera

Petak, 08. studenog 2019. 12:30 Napisao/la  SC

Kemija nije uspostavljena, rekao je Ilić nakon ostavke

Saša Ilić, bivši trener Mornar-Crikvenice
Saša Ilić, bivši trener Mornar-Crikvenice

Saša Ilić više nije trener RK-a Mornar-Crikvenica.

Rukometaši Mornar-Crikvenice nakon odigranih šest kola u Prvoj ligi jug, ostali su bez trenera.

Samo jedna pobjeda i pet poraza u dosadašnjem dijelu sezone prikovali su momčad na dno prvenstvene ljestvice, te je trener Ilić nakon zadnje prvenstvene utakmice protiv Hrvatskog dragovoljca odlučio podnijeti ostavku.

- Nakon utakmice i poraza od Hrvatskog dragovoljca ja sam podnio ostavku zbog rezultata u tekućoj sezoni. Rezultati nam nisu išli na ruku i bez traženja alibija odlučio sam se na ovaj čin. Naglasio bih da mi je bilo vrlo ugodno raditi u Crikvenici i jako dobro sam surađivao s predsjednikom kluba Gordanom Božićem, u cijelom periodu smo bili na istoj valnoj dužini. Nemam zamjerke na igrače, već bih rekao da nam se neke stvari nisu poklopile i ne treba tražiti posebne razloge. Kemija nije uspostavljena, odnosno mislim da nisam uspio izvući maksimum iz igrača zbog više razloga. Mislim da će se momčad pozitivno izvući iz ove situacije, u stanju su skupiti glave. Ova momčad, kada bude kompletna, izgledati će bitno drugačije, izjavio je Ilić.

Momčad u sedmom kolu ove nedjelje gostuje u Splitu kod RK-a Balić-Metličić, a privremeno će na trenerskoj poziciji biti klupski trener mlađih kategorija Ivica Žirovec.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT