Matulji u problemima: Vukas odlazi ploviti, Briški ostaje u Kozali, a pivota ni za lijek!

Ponedjeljak, 09. srpnja 2012. 13:49 Napisao  Milan Kosanović

 Matuljci su pokušali dovesti pivota Kozale Filipa Briškog koji je nešto ranije izrazio želju da obuče dres novopečenog prvoligaša, no to se nije dogodilo

Rukometaši Matulja uoči premijerne sezone u Prvoj ligi suočili su se s novim problemom. Kružni napadač Matuljaca Dean Vukas najavio je da odlazi ploviti, u međuvremenu su Matuljci pokušali dovesti pivota Kozale Filipa Briškog koji je nešto ranije izrazio želju da obuče dres novopečenog prvoligaša, no to se nije dogodilo.

Iz izvora bliskih kozalskom klubu doznajemo da će Briški i sljedeće sezone braniti boje Kozale, Vukas će sudeći prema najavama ploviti nekim drugim morima, a "crta" Matuljaca ostala je prazna.

Trener Matulja Goran Stašek tako je na sto muka jer u riječkom rukometnom prstenu gotovo da i nema kružnog napadača koji bi mogao pojačati novopečene prvoligaše, a koji bi uz to igrao za nula kuna kao i ostatak momčadi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.