Kirci i Uskoci zbog vremenskih neprilika odgodili utakmice 14.kola Prve lige

Subota, 11. veljače 2012. 12:02 Napisao  Milan Kosanović

- Bili smo spremni za polazak, no u dogovoru s delegatom te sucima utakmice odlučeno je da je najpametnije ostati kod kuće, rekao je trener Crikvenice Željko Čagalj

Rukometaši Senj Walenborna i Crikvenice  nisu otputovali u Dalmaciju odnosno Slavoniju na odigravanje utakmica 14.kola Prve lige. Razlog otkazivanju prvog kola proljetnog djela prvenstva su već svima poznati vremenski uvjeti zbog kojih se tek rijetki usuđuju krenuti na put.

- Dogovor s delegatom utakmice je bio da čekamo jutro i onda vidimo kakva će biti situacija, rekao je trener Kiraca Željko Čagalj.

- Bili smo spremni za polazak, no u dogovoru s delegatom te sucima utakmice odlučeno je da je najpametnije ostati kod kuće. Utakmicu ćemo odigrati čim vremenski uvjeti to dopuste, možda već i u srijedu, zaključio je Čagalj.

Uskoci trenutno zauzimaju četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici s osvojenih 16 bodova, dok Kirce očekuje neugodna borba za ostanak u koju kreću s 11.mjesta s osvojenih 11 bodova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.