DARKO DUNATO

Postoji mogućnost povratka nekoliko bivših igrača

Srijeda, 17. srpnja 2019. 21:21 Napisao/la  SC

Već u prvoj utakmici Kozalu čeka derbi u Crikvenici kod Mornar-Crikvenice

Darko Dunato
Darko Dunato

 U ljetnim danima dok su dvorane zatvorene, među rukometašima Kozale vlada zatišje.

Konkurenti su već najavili određena pojačanja i preslagivanja u svojim redovima, trguje se igračima, planiraju novi napadi na najviši rang hrvatskog rukometa, a za situaciju u jedinom riječkom prvoligašu upitali su trenera Darka Dunata:

- Iako uživamo u odmoru ipak smo s nekim primislima na parketu. Takav je život rukometaša. Međutim, u momčadi nema ništa novo. Najveći dolazak koji možemo najaviti jest onaj naših kadeta iz omladinskog pogona te nada da mogu zauzeti pokoje mjesto u prvoj ekipi kao što je to već napravio Renato Braut. Naša procjena je da trebamo pružiti priliku igračima poput Blažine, Borovića i Matića, jer su oni ti koji bi trebali u idućim godinama nositi našu momčad i pokazuju ujedno i najveći potencijal. Doduše, postoji mogućnost povratka nekih bivših igrača, u tijeku su razgovori o njihovom angažmanu kako bi konkurencija bila što bolja i jača, rekao je Dunato.

Neslužbeno saznajemo da se radi o Antonu Dunatu, srednjem vanjskom igraču koji je nekoliko sezona nosio dresove premierligaša te provjerenom desnom krilu Draženu Bartoloviću, koji se vraća rukometu nakon teže ozljede.

Nakon ždrijeba u prostorijama Hrvatskog rukometnog saveza, Kozalčani su doznali i raspored naredne sezone Prve HRL-jug.

Već u prvoj utakmici Riječane čeka derbi u Crikvenici kod Mornar-Crikvenice, dok će u drugome kolu na svojem parketu ugostiti novog prvoligaša iz Splita, Akademiju Balić-Metličić.

Početak treninga i obaveza rukometaša Kozale zakazan je za 12. kolovoza, a za taj prvi dio priprema gdje se naglasak stavlja na fizičku spremu ekipe angažiran je priznati kondicijski stručnjak Goran Turza.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT