MATEO HRVATIN

Ništa igračima ne mogu zamjeriti zbog pristupa!

Nedjelja, 25. veljače 2024. 12:41 Napisao  I. V.

Obrambeno smo čak dobro izgledali, ali u napadu nismo bili dovoljno hrabri, kaže trener Zameta

Mateo Hrvatin
Mateo Hrvatin

Rukometaši Zameta doživjeli su u Dubrovniku prvi poraz ove sezone:

- Znali smo da nas u Dubrovniku čeka čvrsta utakmica, domaćin je stvarno bio agresivan, nama je nedostajalo više poduzetnosti u napačkom dijelu, sudački kriterij više je odgovarao domaćinu, kratko je prvi poraz rezimirao trener Mateo Hrvatin.

Nakon poraza povećao se pritisak na igrače i trenera budući da se Zamet prometnuo u glavnog favorita za naslov prvaka:

- Već sam govorio o tome, pa ponavljam. U drugom dijelu sezone imamo teži raspored, slične nas utakmice očekuju u Buzetu i Umagu. Imamo teži put, ali sve je u našim rukama, nema druge nego spremiti se za nastavak. Ne mogu reći da nije bilo želje, obrambeno smo čak dobro izgledali, ali u napadu nismo bili dovoljno hrabri. Tomljanović je bio razigran, kada su ga udvajali, nije imao pomoći u napadu. Imamo mladu momčad, nije većini igrača bilo lako doći u Dubrovnik i nametnuti se, igrali su pod pritiskom publike, suci su nametnuli svoj kriterij, još je Krstić odmah na početku dobio crveni karton. Ništa igračima ne mogu zamjeriti zbog pristupa, htjeli su, ali nije išlo, ističe Hrvatin.

Kako igrači podnijeli prvi poraz?

- Nisam ga još ni ja procesuirao, sigurno da svaki poraz ostavi traga, ali sport je takav. Idući tjedan imaš priliku ispraviti pogreške. Pred nama je devet kola, idemo težim putem, ali sve je u našim rukama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.