VALTER MATOŠEVIĆ

Znamo da smo kiksali, nema panike

Nedjelja, 11. ožujka 2018. 17:52 Napisao  I. V.

Rekao sam da će Kinezi biti pojačanja, kaže trener Mornar-Crikvenice

Valter Matošević
Valter Matošević

 Rukometaši Mornar-Crikvenice doživjeli su u 13. kolu prvi poraz u sezoni, Veruda je u Puli pobijedila vodeću momčad druge lige rezultatom 25:24.

Budući da se Crikveničanima kolo prije toga dogodio prvi neodlučeni rezultat (29:29) u domaćoj utakmici protiv Rovinja, postavlja se pitanje što se događa?

- Svakoj seriji dođe kraj, možda je došlo do malog opuštanja. I dalje imamo isti cilj, a to je ulazak u prvu ligu. Sada igramo dvije utakmice kod kuće, protiv Arene i Zameta II. Vjerujem da ćemo u tim utakmicama ponovo početi pozitivnu seriju. Imamo veliku prednost i mislim da ćemo ući u prvu ligu. Svjesni smo situacije, prvi dio sezone odigrali smo jako dobro, stekli smo veliku prednost. Nema nikakve panike, čim uđemo u pozitivnu seriju dat ćemo priliku svim igračima da vidimo tko može igrati višu ligu. Atmosfera nije poremećena, znamo da smo kiksali i dalje smo fokusirani na cilj, kaže trener Valter Matošević. 

Trener Mornara-Crikvenice optimistično je najavio dolazak dvojice kineskih rukometaša u Zamet, tijekom boravka u kineskom kampu radio je s vratarom Qauan Wangom:

- Gledao sam utakmicu protiv Metalca, nažalost protiv Spačve nisam gledao. Rekao sam da će Kinezi biti pojačanja, što se pokazalo točnim. Chao Chen i Qauan Wang su velika pojačanja, mislim da rasti u igri kako vrijeme bude prolazilo, govori Matošević.

Trener crikveničkih vratara trenira vratare Zameta i u stalnom je kontaktu s Kinezima:

- Dobro su se snašli u Rijeci, to su divni dečki i profesionalci. Jako su dobro prihvaćeni u klubu i jedino ih muči loše vrijeme.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.