Diego Datos: Koliko god iz Murvice potencirali svoje probleme, smatram da mi imamo veće

Srijeda, 22. studenog 2017. 20:21 Napisao/la  SC

Otprilike znam ekipu iz Labina, ali ne stignemo se mi baviti protivnikom previše. Nismo pogledali nijednu njihovu utakmicu, kaže trener Murvica Mladen Prskalo

Ekipa Rudara bez izgubljenog boda
Ekipa Rudara bez izgubljenog boda Foto: www.istrasport

Rukometašice Murvica i Rudara u Crikvenici igraju derbi Druge rukometne lige, utakmica između dvije najbolje ekipe odlučuje o prvaku prvoga dijela sezone.

Rudar u Crikvenicu dolazi bez izgubljenog boda:

- Ma ne znam koliko se to može nazivati dominacijom. Imali smo nešto bolji raspored nego lani, ali treba reći da je i ekipa zrelija, da smo počeli poprimati konture jedne ozbiljne ekipe. Ima i crnih rupa, naravno, ali na tome se radi. Koliko god iz Murvice potencirali svoje probleme, smatram da mi imamo veće, samo ih još uvijek držimo pod kontrolom. Međutim, trebamo gledati sebe, dati svoj maksimum i respektirati Murvicu koja je najjača baš kao kolektiv. Nadam se kompetitivnoj utakmici i naravno našoj pobjedi, kaže trener Rudara Diego Datos za istrasport.eu.

Ekipu Murvica protiv labinske ekipe vodi Labinjan Mladen Prskalo, koji kaže da ne poznaje previše ekipu Rudara:

-  Otprilike znam ekipu iz Labina, ali ne stignemo se mi baviti protivnikom previše. Nismo pogledali nijednu njihovu utakmicu. Ali, svakako ćemo ići na pobjedu, a ako budemo zdravi i kompletni, vjerujem da možemo do pobjede. I ako ne budemo, dati ćemo maksimum i pokušati iznenaditi Labinjanke, tvrdi Prskalo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.