Milan Uzelac novi trener rukometaša Trsata, riječki drugoligaš počeo pripreme

Četvrtak, 18. kolovoza 2022. 15:26 Napisao/la  KS

Velika mi je želja bila preuzeti seniorsku momčad, a bit će mi to i velik izazov. Očekivanja? Uvijek su velika, kaže novi trener Trsaćana

Rukometaši Trsata s trenerom Milanom Uzelcem
Rukometaši Trsata s trenerom Milanom Uzelcem

Rukometaši Trsata u pripreme su krenuli s novim trenerom, mjesto Tonija Brajkovića, koji je sada postao trener kadetske momčadi i voditelj svih selekcija, zauzeo je Milan Uzelac.

Legendarni kapetan riječkog Zameta, igrač s najviše kontinuiranog staža u povijesti riječkog kluba (21 sezonu proveo je u dresu Zameta op.a.), tako će debitirati na klupi seniorske momčadi, do sada je trenersko iskustvo skupljao radeći s mlađim dobnim uzrastima svog matičnog kluba.

- Velika mi je želja bila preuzeti seniorsku momčad, a bit će mi to i velik izazov. Očekivanja? Uvijek su velika, prvi treninzi ukazuju da su dečki željni rada i napredovanja, da će davati sve od sebe. Prezadovoljan sam kako su me dečki prihvatili i kako se radi. Moram se zahvaliti i Trsatu, koji me pozvao da preuzmem seniorsku momčad. Uz mene će biti kondicioni trener Emil Baltić, trener vratara Lesica, a tu je i Toni Brajković koji mi u svemu pomaže jer ipak neke od ovih momaka ipak još nisam imao prigode upoznati.

O planovima je možda malo prerano govoriti, Trsat je tek krenuo s pripremama za novu drugoligašku sezonu.

- Želimo biti čim bolji. Teško je reći gdje smo trenutačno, u petak ćemo odigrati prvu prijateljsku utakmicu pa ćemo vidjeti. Malo smo svi teški od napornih treninga, ali moramo razbiti tu monotoniju i taj ritam teških treninga i uvesti malo loptu u rad. Neki dečki što su prošle sezone bili nositelji u Trsatu su otišli u Zamet, neki u Kozalu, ali dosta novih dečki je došlo. Najvažnije je da su svi željni treninga i rada, zaključio je Milan Uzelac.