VIŠNJA HRMIĆ

Tražimo mlade i potentne cure željne napredovanja

Nedjelja, 01. kolovoza 2021. 13:54 Napisao/la  KS

Plan nam je da igraju cure iz naše škole i da budemo zlatna sredina, a možda uspijemo i ove godine iznenaditi nekoga od favorita, kaže Višnja Hrmić

Marin Pleše i Višnja Hrmić
Marin Pleše i Višnja Hrmić Foto: Kristian Sirotich

Rukometašice Liburnija-Opatije s manje-više istim snagama ući će u novu sezonu.

- Gro ekipe ostat će isti kao što je bio prošle sezone, jedno s nama neće biti Sanja Kusturin, koja  zbog ozljede koljena mora na operaciju i propustiti će sezonu, te Ana Baričević, koja će prestati zbor problema s leđima. Ostale cure će ostati na okupu, možda se netko priduruži. Mi ne tražimo pojačanja, mi tražimo mlade i potente cure željne igranja i napredovanja, kaže Višnja Hrmić.

Ambicije će biti u skladu s rosterom, trener Marin Pleše za vratom neće imati uteg nerealnih rezultatskih očekivanja.

- Plan nam je da igraju cure iz naše škole i da budemo zlatna sredina. Naravno da želimo postići što bolji rezultat, možda i ove godine uspijemo iznenaditi nekoga od favorita. Cure koje ne budu u sastavu igrat će Treću ligu, naravno ako se bude moglo zbog situacije s koronavirusom. Prijavili smo i kadetkinje i mlađe kadetkinje, dosta ima liga. Vidjet ćemo što će se sve igrati s obzirom na situaciju.

Opatijke su još uviijek na odmoru.

- S treninzima ćemo početi nakon Vele Gospe, za sada samo tri puta tjedno treniraju ove mlađe cure, zaključit će Višnja Hrmić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.