2. HRL: Matulji se provukli kroz iglene uši protiv motiviranog Maksimira

Subota, 21. travnja 2012. 14:44 Napisao  Milan Kosanović

- Očigledno je da smo podcijenili protivnika i moram reći da ne bi bilo nezasluženo da je domaćin pobijedio utakmicu, rekao je Goran Stašek

Maksimir – Matulji 2001 32:33 (19:17)

Utakmica 20.kola 2.HRL – zapad muški. Dvorana XV.Gimnazije. Gledatelja: 150. Suci: Češi (Zagreb) i Županić (Križevci).

MAKSIMIR: Babok, Mršić 5, Cvitanović 1, Kurtušić 2, F. Glasnović, Puljić 6, R. Glasnović 1, Čurić 9, Kaleb, Valentić, Punčec 8, Kezerić, Šestan.

MATULJI 2001: Brajnović, Vukas, P. Jelušić 13, M. Jelušić 2, Valković 5, Bilobrk, Mudrić 3, Sladić 4, Z. Jelušić , Maraž, Stošić, A. Jelušić 2, Feranda, Ratkajec 1, Vukelić 3, Kranjac.

Sedmerci: Maksimir 2 (3), Matulji 1 (2). Isključenja: Maksimir 8, Matulji 2 minute.

Rukometaši Matulja provukli su se kroz iglene uši na gostovanju u Zagrebu. Za momčad trenera Gorana Stašeka problemi su počeli već na putu za Zagreb zbog čega su Matuljci praktički iz autobusa istrčali na teren. Problemi za gostujući sastav nastavili su se i na parketu, a lider lige na kraju je minimalno slavio rezultatom 32:33.

- Poveli smo 1:4, no onda je došlo do opuštanja. Imali smo problema na putu, kasnili na utakmicu, a sve to odrazilo se i na našu igru, rekao je trener Matuljaca te nastavio:

- Očigledno je da smo podcijenili protivnika i moram reći da ne bi bilo nezasluženo da je domaćin pobijedio utakmicu. Cijelo drugo poluvrijeme smo stizali rezultat, izjednačili smo na 27:27 nakon čega je nastupila igra gol za gol. U posljednjim trenucima Nenad Sladić je pokupio jedan odbijanac i pospremio ga u mrežu, objasnio je Stašek koji se potom osvrnuo na suđenje.

- Moram spomenuti izrazito domaćinsko suđenje, oštećeni smo s najmanje šest ili sedam nedosuđenih sedmeraca, no dijelom smo i sami za to krivi jer smo odigrali jednu lošu utakmicu, zaključio je strateg Matuljaca.