Matuljci desetkovani ozljedama, Stašek traži sedam zdravih za utakmicu

Petak, 02. ožujka 2012. 14:56 Napisao  Milan Kosanović

U posljednjih pet sezona kada se sve zbroji nije bilo ovako puno ozljeda, bolesti ili sitnih problema, kratko je komentirao trener Matuljaca Goran Stašek

Za rukometaše Matulja 2012.godina nije dobro počela. Najprije su izabranici Gorana Stašeka teško poraženi u susjedskom derbiju od Kozale koja im je ujedno preotela lidersku poziciju, a zatim su ih po drugi puta u sezoni načele ozljede i bolesti koje su ovoga puta pošteno prorijedile sastav Matuljaca.

Najnovije informacije govore o ozljedama koljena braće Antonia i Petra Jelušića koji će liječničku dijagnozu potražiti u Lovranu, a njihov nastup u subotnjoj utakmici s fenjerašem iz Kostrene pod velikim je upitnikom.  Nenad Sladić ne trenira zbog bolova u leđima, Edi Stošić zbog obiteljskih problema otputovao je u Ogulin,  a Elvis Vukelić i Dean Vukas su bolesni. Pridodaju li se tome problemi s leđima Raula Valkovića i bolovi koje u ramenu osjećaju Zoran Mudrić i Ratkajec onda je jasno  da će trener Goran Stašek teško složiti zdravu sedmorku za ogled subotnju utakmicu.

-U posljednjih pet sezona kada se sve zbroji nije bilo ovako puno ozljeda, bolesti ili sitnih problema, kratko je komentirao trener Matuljaca Goran Stašek.

Rukometaši Matulja u subotu će u Kostreni s početkom u 19 sati snage odmjeriti s domaćim Kvarnerom, a uoči početka utakmice postavlja se samo jedno pitanje, tko će igrati?

loading...