DRAGO ŽILJAK

Prvo kolo odmah nas očekuje derbi protiv Ivanića

Četvrtak, 13. siječnja 2022. 11:07 Napisao/la  KS

Nakon teške ozljede vratit će nam se i Katja Mikulić, kao i Nikolina Pleša. Krenule su laganim intenzitetom. Trenirati je počela i golmanica Patricija Hren, govori trener Zamećanki

Rukometašice Zameta
Rukometašice Zameta Foto: Kristian Sirotich

Rukometašice Zameta počele su pripreme za drugi dio sezone, Riječanke su vodeća momčad drugoligaškog zapada s jasno izraženim ambicijama za povratak u elitni razred.

- Imamo pet tjedana do prvenstva, dovoljno vremena da se ekipa pripremi za ono što nas očekuje u nastavku. Želimo nastaviti ritmom s kojim smo obaveze odrađivali u jesenskom dijelu, reći će Drago Žiljak, trener Zameta.

Zamećanke nisu kompletne na početku priprema, koronavirus je malo poremetio rutinu.

- Najbolje bi bilo da korone nikad nema, ali ako to moramo proći onda je bolje da prođemo odmah na početku priprema. Iva Tabar i Nikolina Pleše sada bi nam se trebale priključiti, vjerujemo da će to biti u redu. Nakon teške ozljede vratit će nam se Katja Mikulić, kao Nikolina Pleša. Krenule su laganim intenzitetom. Trenirati je počela i golmanica Patricija Hren, nakon teške operacije križnog ligamenta, nastavlja Žiljak.

Budući da u prvom dijelu sezone Žiljak praktički nije mogao računati na Katju Mikulić, Nikolinu Pleša i Patriciju Hren, ispada da će Zamećanke biti bitno kvalitetnije.

- Prvo kolo nas odmah očekuje derbi protiv Ivanića, vjerujem da ćemo biti spremni, zaključit će Žiljak.