Dunato: Nismo sumnjali u pobjedu, cilj je Prva liga

Nedjelja, 19. veljače 2012. 13:03 Napisao  Milan Kosanović

Od prvog dana naš je cilj Prva liga. S ovakvim pristupom možemo igrati i u vrhu Prve lige, a kamoli ne u ovoj ligi, kaže trener Kozale

Rukometaši Kozale pobjedom u gradskom derbiju protiv Matulja zasjeli su na vrh drugoligaške ljestvice. Trener ekipe Darko Dunato po završetku utakmice nije bio previše impresioniran uvjerljivom pobjedom, vjerovao je u snagu svoje ekipe, a kako kaže tu se ne namjeravaju zaustaviti.

- Za razliku od utakmice iz prvog djela prvenstva, ekipa je doživjele značajne promjene u igračkom kadru, rekao je Dunato.

- Crnić je otišao u Sisciu, Kačanić u Zamet, Badnjević u Crikvenicu, a mlađi Dunato bio je spriječen zbog bolesti. Unatoč tome što smo izgubili čak četiri igrača iz prve postave to nas nije pokolebalo. Naporno smo radili i trenirali proteklih mjeseci s našim dragim trenerom Emilom Baltićem, a rad je izašao na vidjelo, objasnio je Dunato te se osvrnuo na samu utakmicu.

- Odigrali smo čvrstu obranu iz koje smo jurili u kontranapade, nametnuli smo Matuljima jak tempo dok ih jednostavno nismo pregazili. Dodatni motiv bila nam je puna dvorana, ipak je ovo bio gradski derbi, a gledatelji su još jednom pokazali da vole rukomet. Pokazali su to na turniru Zvonimira Škerla, pokazali su i sada, a to je sve rezultat dobrog rada, smatra Dunato te otkriva planove i ciljeve Kozale u nastavku prvenstva.

- Od prvog dana naš je cilj Prva liga. Tako smo radili, tako smo se pripremali i uopće nismo sumnjali u ovu utakmicu niti u bilo koju drugu. S ovakvim pristupom možemo igrati i u vrhu Prve lige, a kamoli ne u ovoj ligi, zaključio je Dunato.

loading...