ZAMEĆANKE U PRVOJ LIGI! Drago Žiljak: Pozivam sve gledatelje da dođu na utakmicu protiv Karlovca i zajedno s nama proslave plasman u Prvu ligu!

Subota, 09. travnja 2022. 11:20 Napisao/la  KS

Prekrasan je osjećaj, prošli smo scile i haridbe kada su u pitanju sve tegobe što su nas pratile, kada je u pitanju okruženje, pandemija, ali zadovoljstvo je veliko, kaže trener rukometašica Zameta

Silvija Masnić, Željko Vujmilović, Drago Žiljak i Nikola Babić
Silvija Masnić, Željko Vujmilović, Drago Žiljak i Nikola Babić

Rukometašice Zameta nove su prvoligašice!

Nakon tri godine izbivanja iz društva najboljih Riječanke se vraćaju u elitni razred, dvije preostale utakmice, subotnja protiv Karlovca i ona što se 23. travnja ima odigrati protiv Lokomotive 2 u Zagrebu, nemaju više nikakvu natjecateljsku draž.

Predvođene razigranom Stefani Stakorić (13 golova) rukometašice Liburnija-Opatije su u petak u svojoj dvorani pobijedile labinski Rudar (31:28), koji tako više nema niti teoretske mogućnosti dostići djevojke trenera Drage Žiljka.

- Mobitel mi se užario od poziva, od sinoć svi čestitaju. Nisam se nadao da će Liburnija-Opatija pobijediti Rudara, ali cure su odigrale odlično, a djevojke iz Labina su očito polomile zube na nama, kaže Drago Žiljak, trener rukometašica Zameta, koji je tako u drugoj godini svoga mandata ostvario zacrtani cilj i vratio ŽRK Zamet tamo gdje mu je i mjesto.

- Možda je za one korona-godine bilo nepravedno što nisu ušle u Prvu ligu, prošle godine nismo uspjeli, sada jesmo. Prekrasan je osjećaj, prošli smo scile i haridbe kada su u pitanju sve tegobe što su nas pratile, kada je u pitanju okruženje, pandemija, ali zadovoljstvo je veliko. Cure su to zaslužile svojim radom i igrama, njima najveće čestitke. Nisu se predavale niti kada je bilo kriza i kikseva, na kraju im se vratilo. Vjerujem da će protiv Karlovca odigrati u tom ozračju, a nakon toga se možemo otići malo provozati ZET-om u Zagreb, ili novom žičarom (ha, ha, ha), zadovoljno govori Drago Žiljak.

Subotnja utakmica protiv Karlovca (16 sati) na Zametu bit će tako prilika da djevojke sa svojim navijačima proslave promociju.

- Pozivam sve da u što većem broju dođu pozdraviti nove prvoligašice, čestitati našim curama na velikom uspjehu i zajedno s nama proslaviti plasman u Prvu ligu, zaključit će Drago Žiljak.

loading...