Ana Debelić razveselila najmlađe, najbolja hrvatska rukometašica posjetila bivši klub

Srijeda, 10. travnja 2024. 19:19 Napisao/la  B. K.

Ana strpljivo dijelila autograme i pozirala na zajedničkim fotografijama

Ana Debelić razveselila najmlađe, najbolja hrvatska rukometašica posjetila bivši klub
Foto: ŽRKOpatijaLiburnija/Facebook

Ana Debelić razveselila je mlade rukometašice Liburnije Opatije, najbolja hrvatska rukometašica posjetila je opatijski klub gdje se družila s najmlađim rukometašicama.

Rukometašica europskog prvaka Vipers Kristiansanda i stožerna igračica hrvatske reprezentacije u Opatiju je dovela kćerkicu Evelinu.

Nakon što je postala majka, Ana se taman počela vraćati vrhunskom rukometu kada je ozlijedila lakat, morala se podvrgnuti kirurškom zahvatu.

Sada je u procesu rehabilitacije, pa je iskoristila slobodno vrijeme za posjet klubu u kojem je provela dio svoje karijere.

Mlade opatijske rukometašice imale su rijetku privilegiju družiti se s Anom, koja je strpljivo dijelila autograme i pozirala na zajedničkim fotografijama.

Ana Debelić rođena je Rabljanka, koja je u sedmom razredu osnovne škole došla u Opatiju.

Na Rabu je naučila osnove rukometa, u Opatiji je počela uspješnu karijeru, kasnije je igrala za Zamet, Lokomotivu, Podravku...

Debelićka je dvaput zaredom (2022, 2023) u izboru Sportskih novosti izabrana za najbolju hrvatsku rukometašicu, izabrana je u idealnu sedmorku EP-a 2020. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.