Marijan Perčinić prvak Međužupanijskog prvenstva sjevernog Jadrana

Nedjelja, 02. lipnja 2019. 22:32 Napisao/la  V. P.

Dario Babić iz riječkog Lubena osvojio drugo mjesto, treći je Saša Tomić iz Voloskog.  DSNM Volosko slavilo u ekipnoj konkurenciji

Saša Tomić (Volosko), Marjan Perčinić (Dolina Rab), Dario Babić (Luben Rijeka)
Saša Tomić (Volosko), Marjan Perčinić (Dolina Rab), Dario Babić (Luben Rijeka) Foto: Valentina Prokić

Marjan Perčinić, podvodni ribolovac rapskog Dolina, pobjednik je XXVII Mađužupanijskog prvenstva sjevernog Jadrana održanog u akvatoriju otoka Paga u organizaciji kluba Luc iz Novalje.

Perčinić je tijekom petosatnog ribolova ulovio ugora, dva šarga, vranu i zubaca od 3295 grama, za kojega je dobio i posebnu nagradu za najvrjedniju ribu, što mu je donijelo 10333 bodova.

- Bio sam tri dana na pregledu i tijekom toga sam našao zubaca na jednoj poziciji. Bio je u rupi na 25 metara i ostao je tamo sve do natjecanja. Ta zona u kojoj je održano natjecanje je inače moja zona lova tako da ju poznajem dobro te nisam tražio pozicije već sam samo pregledao moje stare točke. Znao sam da ću napraviti dobar rezultat, ali nisam baš mislio da ću biti prvi, rekao je Marjan Perčinić.

Samo 156 bodova manje imao je na drugom mjestu Dario Babić, podvodni ribolovac riječkog Lubena.

Babić je na vagu donio pet šaraga, oradu i dva ugora od kojih je jedan bio i najteži ulov natjecanja sa 5608 grama, ukupne vrijednosti 10177 bodova.

Treće mjesto u konkurenciji 15 natjecatelja pripalo je Saši Tomiću iz DSNM Volosko sa 8034 bodova.

Tomić je ulovio tri ugora, šarga i fratra.

U ekipnom poretku Volosku je pripalo prvo mjesto jer je uz trećeplasiranog Tomića, na četvrtom mjestu natjecanje završio Bruno Žic.

Dolin Rab je bio drugi, a Luben Rijeka treći.

Luc Novalja još se jednom iskazao u organizaciji natjecanja, a iako sudionici nisu imali sreće sa danima pregleda uoči prvenstva jer vrijeme nije dozvolilo kvalitetnu pripremu, na dan natjecanja vrijeme je bilo dobro.

Fotogalerija Valentina Prokić

 

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT