POVRATAK NA KANTRIDU Donacijom Domu zdravlja PGŽ završena akcija

Utorak, 30. listopada 2018. 16:43 Napisao/la  SC

Dejan Božić, Tomislav Blagajić i Vedran Babić uručili. Vladimiru Mozetiću,  ravnatelju Doma zdravlja PGŽ-a, ček u iznosu od 30.000 kuna

Dejan Božić, Vedran Babić, Vladimir Mozetić i Tomislav Blagajić
Dejan Božić, Vedran Babić, Vladimir Mozetić i Tomislav Blagajić

 

Posljednja aktivnost vezana uz spektakl "Povratak na Kantridu", koji se održao početkom rujna, održana je u utorak u Domu zdravlja Primorsko-goranske županije.

Dejan Božić, predsjednik KN Armada, Tomislav Blagajić iz redova Armade i Vedran Babić, organizator manifestacije, uručili su doc. dr. sc. Vladimiru Mozetiću, dr. med., ravnatelju Doma zdravlja PGŽ-a ček u iznosu od 30.000,00 kn.

Donacija će biti doprinos poboljšanju usluga Doma zdravlja Primorsko-goranske županije:

- Prvenstveno mi je drago da je utakmica odigrana na Kantridi, a ova vrijedna donacija je uistinu lijep dar Domu zdravlja koji će biti potošen namjenski, odnosno usmjeren ka potrebama pacijenata s otoka Raba, Lošinja, Cresa i Krka, rekao je Mozetič.

- Povratak na Kantridu bio je spektakl za pamćenje, a imao je i humanitarnu notu pa, osim što je proveden niz aktivnosti prije utakmice, Sava osiguranje uručilo je donaciju Udruzi SOS Rijeka – centru za nenasilje i ljudska prava već na samoj utakmici. Ovom donacijom dajemo Povratku na Kantridi još jednu humanitarnu notu te na najljepši mogući način zaključujemo aktivnosti vezane uz ovogodišnje izdanje, rekao je Dejan Božić, predsjednik KN Armada.

- Organizacija Povratka na Kantridu bio je zaista poseban užitak, a ovakvim akcijama manifestacija dobiva i društveno odgovornu komponentu te dobiva pravi smisao da služi cijeloj zajednici, rekao je Vedran Babić u ime organizatora.

Ovo je posljednja od brojnih aktivnosti koje su se održavale netom prije utakmice te u danima koji su slijedili – od dobrovoljnog darivanja krvi kojem je pristupio velik broj građana, do darivanja vatrogasaca JVP Grada Rijeke te donacije Sava osiguranja Udruzi SOS Rijeka.

Uručivanjem čeka zaključene su aktivnosti ovogodišnjeg "Povratka na Kantridu", a misli su već uprte u novo, drugo izdanje.