Plivači Force zauzeli četvrto mjesto na Ekipnom otvorenom državnom prvenstvu

Nedjelja, 18. srpnja 2021. 22:08 Napisao/la  SC
Plivači i plivačice Force s trenericama Petrom Anđelić i Ilonom Koval Grubišić
Plivači i plivačice Force s trenericama Petrom Anđelić i Ilonom Koval Grubišić Foto: SC

Plivači Plivačkog kluba osoba s invaliditetom Forca zauzeli su četvrto mjesto na Ekipnom otovorenom državnom prvenstvu, što je okupilo 122 plivača i plivačica iz čak 14 zemalja i što je u organizaciji Plivačkog kluba Natator održano na bazenu Svetice u Zagrebu.

Riječani su odlično odradili natjecanje, četvrti su bili u konkurenciji domaćih ekipa, u ukupnom poretku bili su za jedno mjesto slabije plasirani, što je također kvalitetan rezultat uzme li se u obzir da su na prvenstvu nastupili plivači iz 21 kluba ili reprezentacije.

U konkurenciji plivačica Forca je zauzela osmo mjesto, što nije zanemarivo budući da je za Forcu plivala samo Sanja Polić.

Mušku ekipu Force u Zagrebu činili su: Albert Sirotich, Dennis Jakus, Sandro Grčki, Šimun Badurina, Matej Kostrenčić, Jan Šokčević, Antonio Žunić, Tin Vujović i osmogodšnji David Stepčić, kojemu je ovo bio debitantski nastup.

Ekipni poredak, plivači: Natator, Cipar, Jadera, Forca, Delfin, Zadar, Vidra, Frogo, Mornar, Barutana, Cibalae, Veliko srce.

Ekipni poredak, plivačice: Natator, HPS, Vidra, Marsonia, Cibalae, Zadar, Cipal, Forca, Delfin, Barutana.

Ekipni poredak, ukupno: Natator, Cipal, Srbija, Jadera, Forca, Spid (BiH) ....