CHORVAT POMEO KAVEZ S KOBROM

Damir Vukelić spektakularno pobijedio u velebnoj Ostravar areni

Petak, 28. lipnja 2024. 17:57 Napisao/la  Igor Vranić

Popularni Crveni prekidom borbe pobijedio 11 godina mlađega slovačkog influencera, koji se u prosincu prošle godine kandidirao za slovačkog predsjednika

Damir Vukelić Crveni postao u Ostravi heroj poznate riječke ulice
Damir Vukelić Crveni postao u Ostravi heroj poznate riječke ulice

Damir Vukelić ostvario je spektakularnu pobjedu protiv Petera Kutke na osmom turniru serije Clash of the Stars održanom u Ostravi!

Chorvat je doslovno pomeo kavez s Kobrom, kao što je organizator najavio atraktivnu borbu između 56-godišnjega Riječana i 11 godina mlađega protivnika iz Bratislave Petera Kutke, poznatog slovačkog influencera s više od 45.000 pratitelja koji se u prosincu prošle godine kandidirao za slovačkog predsjednika!

Vukelić je natjerao suce da prekinu neravnopravnu borbu protiv dvadesetak kilograma težega i znatno višega protivnika (pogledajte video), brzo se tijekom borbe vidjelo da je popularni Crveni osnovnu tehniku borbe u kavezu naučio prije više od četrdesetak godina u Starom gradu.

Zadnjih godina tehniku je usavršio u školi borilačkih vještina u Slovačkoj gdje povremeno živi Riječanin s krčkom adresom.

S obzirom kako izgleda, vidi se da je Vukelić u Ostravu došao fizički spreman, a koliko je bio mentalno spreman pogledajte na videu ispod teksta, najava borbe pred kamerama bila je na trenutke spektakularnija od borbe.

Dugo Vukelića nije bilo na Korzu, snimka impresivne borbe iz velebne Ostravar arene iznenadila je brojne prijatelje i poznanike popularnog Crvenog, inače pripadnika nešto šire skupine osnivača Armade.

Vukelić je dugo godina bio aktivan u vodstvu Armade nakon što je 1995. godine spontana udruga navijača postala ozakonjena udruga građana.

U rasprodanoj Ostravar areni pred oko deset tisuća gledatelja održalo se četrnaest mečeva, vrhunac večeri bio je glavni meč za obranu naslova prvaka između slovačkog YouTubera Tomáša "Dynama" Križana i bivšeg profesionalnog bodybuildera Filipa Grznára.

Uz dužno poštovanje obojici, Crveni je u 56. godini u Ostravi postao heroj poznate riječke ulice.

Evo programa:
Filip Grznár - Tomáš „Dynamo“ Křižan
Michaela „Miss Problem“ Dostálová - Hanka Gelnarová
Patrik „Žralok“ Hübler - Marek „Datel“ Valášek
Alessandro „Sando“ Jandejsek - Václav „Baba Jaga“ Mikulášek
Radek „Taxi kar“ Blažek - Karlos Benda
Martin Kocián - Pavel Měsíček
Tadeáš Veselý - Miroslav Loner
Damir „Chorvat“ Vukelić - Peter „Kobra“ Kuťka
Dan Bayer - Tomáš Podhorný
Stanislav „Šuk-El“ Lukeš - Jiří „Novby“ Bláha
Jiří Juřička - Samir Margina
Jan Michálek - Patrik „Corleone“ Horváth a Lukáš „Bukys“ Bukovaz
Jiří „Chára“ Charizan - Christian Nathan Dzaba
Lukáš „Huhu“ Procházka - Jan Rybka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.