Određen datum početka radova na igralištu Robert Komen

Petak, 13. svibnja 2022. 14:17 Napisao/la  KS

Zadovoljan sam što radovi počinju, ali sam najzadovoljniji što Grad i dalje uspjeva pronaći sredstva za kapitalna investiranja u sport, kaže Igor Butorac, direktor tvrtke Rijeka sport.

Igralište Robert Komen
Igralište Robert Komen

Sve je spremno za početak radova na sanaciji igrališta Robert Komen na Podmurvicama.

Temeljem provedenog postupka javne nabave radove na sanaciji igrališta na Podmurvicama odradit će tvrtka Maxmar Grupa, jedna od vodećih tvrtki za izgradnju i održavanje svih vrsta sportskih terena od umjetne trave, koja je na ovom našem području izvodila radove u Kostreni, Pazinu, Poreču, Otočcu, na Rabu…

Vrijednost radova iznosi 2,175 milijuna kuna, sredstva su osigurali Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, radovi počinju 31. svibnja, trebali bi biti završeni u roku od trideset dana.

S postavljanjem nove umjetne trave igralište Robert Komen bit će i dodatno osvježeno postavljanjem tristotinjak stolica za gledatelje i još nekim popratnim zahvatima.

- Zadovoljan sam što radovi počinju, ali sam najzadovoljniji što Grad i dalje uspjeva pronaći sredstva za kapitalna investiranja u sport, iako je godina bremenita što se tiče energenata i drugih pozicija. Grad i Županija su osigurali novčana sredstva, ostao nam je odraditi još i projekt uvođenja sustava grijanja i hlađenja u Sportsko-rekreativnom centru 3. maj, što je investicija na razini pola milijuna kuna, rekao je Igor Butorac, direktor tvrtke Rijeka sport.