DANIJEL KANCIJANIĆ Nadam se da ćemo nastaviti u pobjedničkom ritmu

Srijeda, 27. veljače 2019. 12:39 Napisao/la  V. P.

Nemamo nikakav imperativ. Ekipa je sastavljena od mladih dečki koji su prošli uzrasne kategorije u Opatiji te od mladih igrača Primorja EB. Cilj je igrati što bolje možemo i napredovati, kaže trener vaterpolista Opatije

Danijel Kancijanić (Opatija)
Danijel Kancijanić (Opatija) Foto: Sandro Donda

Vaterpolisti prvo B ligaša Opatije sjajno su otvorili prvenstvo.

Opatijci su se seniorskom vaterpolu vratili nakon tri godine stanke tijekom kojih su sve snage uložili u omladinski pogon i razvoj mladih igrača.

Nakon četiri prvenstvena kola Opatija je na drugom mjestu ljestvice, odmah iza vodećeg dubrovačkog Bellevua, sa tri pobjede.

- Znam da imamo dobru ekipu i zasad smo ispunili ono što smo planirali. U prvom kolu smo gostovali kod Bellevua i izgubili, ali oni su ipak najkvalitetnija momčad po imenima u ovom natjecanju. Zatim smo pobijedili KPK, Osijek i Sisciju. Prezadovoljni smo, idemo dalje, rekao je trener vaterpolista Opatije Danijel Kancijanić.

Trener Opatijaca ipak se ne želi zanositi dosadašnjim rezultatima, ni davati velike najave.

- Moramo spustiti letvicu i biti realni jer ipak se pauziralo tri godine od seniorskog vaterpola. Idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se da ćemo nastaviti u pobjedničkom ritmu, dodaje Kancijanić.

U idućem kolu Opatijci gostuju u Puli gdje im je domaćin rovinjski Delfin.

- Nemamo nikakav imperativ. Ekipa je sastavljena od mladih dečki koji su prošli uzrasne kategorije u Opatiji te od mladih igrača Primorja EB. Prosjek godina je 19. Cilj je igrati što bolje možemo i napredovati, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti, zaključio je Danijel Kancijanić.

Za ekipu Opatije nastupaju Noa Olić, Noa Burburan, Niko Čubranić, Karlo Babić, Sven Augusti, Ian Petrić, Luka Saftić, Mateo Saftić, Dario Biščević, Stefan Vucelić, Ivan Butorac, Marcel Latin, Vedran Deželjin, Sanjin Deželjin, Ivan Solomun, Eric Nemet, Toni Smokvina, Ivan Ivanković i Lucijan Dujmić.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT