Carrolina Bajrić i Nikol Marelja-Bošnjak osvojile drugo mjesto na Targi d'Oro

Ponedjeljak, 15. travnja 2019. 10:54 Napisao/la  V.P.

Bajrić i Marelja-Bošnjak osvojile  drugo mjesto u konkurenciji 40 ženskih parova, izgubivši u neizvjesnom finalu 7:8 od Talijanki Caterine Venturini i Alessandre Pers

Carrolina Bajrić i Nikol Marelja-Bošnjak druge na Targi d'Oro
Carrolina Bajrić i Nikol Marelja-Bošnjak druge na Targi d'Oro

Boćarice Čavle Škole boćanja Carrolina Bajrić i Nikol Marelja-Bošnjak osvojile su drugo mjesto na međunarodnom turniru Targa D'oro održanom proteklog vikenda u Alassiu.

O snazi turira dovoljno govori podatak da je nastupalo više od 1300 boćara i boćarica iz cijele Europe podijeljenih u više kategorija.

Bajrić i Marelja-Bošnjak osvojile su drugo mjesto u konkurenciji 40 ženskih parova, izgubivši u neizvjesnom finalu 7:8 od Talijanki Caterine Venturini i Alessandre Pers, inače boćarica Buttria.

- Na turniru su Carrolina i Nikol doživjele, uz poraz u finalu, još jedna poraz, također sa 7:8, a oba puta je bilo nakon isteka regularnog vremena u bacanjima sa neponištivim bulinom što najbolje opisuje kako su fantastično igrale tijekom dva dana natjecanja. Finale se igralo pred 1500 gledatelja što pokazuje koliko je turnir jak i kvalitetan, rekao je trener boćarica Čavle Škole boćanja Dean Klarić.

Carrolini Bajrić ovo je treći nastup u Alassiu s trećom različitom suigračicom.

Prvi puta 2017. godine Bajrić je s Teom Čančarević osvojila treće mjesto, a prošle godine Carrolina i sestra Virginia su bile druge.

Virginia Bajrić nastupala je ove godine s Doroteom Maršanić, ali su zaustavljene u razigravanju po skupinama od talijanskog para Petris, Mellano (9:7), inače boćarica talijanskog prvaka Borgonesea, koje će uskoro igrati na Čavlima u završnici Kupa Europe za žene.

 

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT