1. boćarska liga: Vargon nadigrao Ante Starčević, Marinići poraženi u gostima kod Sokola

Nedjelja, 30. listopada 2016. 20:07 Napisao/la  SC

Utakmice 3. kola: Sokol - Marinići 16:10, Vargon - Ante Starčević 18:8, Zrinjevac - Istra Poreč 19:7, Pula - Pazin 15:11, Funtana - Biston Brela 10:16

Boćari Marinića doživjeli su poraz na gostovanju kod splitskog Sokola, dok je riječki Vargon slavio u domaćem dvoboju sa Antom Starčevićem.

Riječki i zagrebački sastav vodili su izjednačenu borbu. Nakon prvih igara bilo je 4:4, a zatim su oba brzinska izbijanja pripala Riječanima. No, gosti su nadoknadili prednost uspjesima u preciznim izbijanjima.

Vargon je bio bolji u štaeti te je u zadnje igre ušao sa dva boda prednosti i suvereno osvojio bodove u sve četiri discipline.

I Marinići su imali 4:4 do brzinskog izbijanja u kojima su bili bolji boćari Sokola. Prednosti od 8:4 dodali su još pobjedu u jednom preciznom i štafeti te se u zadnje igre otišlo sa prednošću domaćih od 12:6.

Boćari Marinića u zadnjim igrama zaradili su bodove u dvije discipline što je nedovoljno za pobjedu.

Istarski derbi između Pule i Pazina završio je pobjedom domaćih. Aktualnom prvaku Zrinjevcu u Zagreb je stigla Istra Poreč.

Porečani nisu zadali previše muke Zagrepčanima koji su uvjerljivo slavili. Snage su odmjerila i dva "friška" prvoligaša Funtana i Biston Brela, gosti iz Dalmacije bili su uspješniji i odnijeli bodove iz Istre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT