Prva liga: Drenovi bod utjehe u maratonskom susretu, Riječanke povele 2:0 i stale

Subota, 13. ožujka 2021. 21:49 Napisao/la  SC
Odbojkašice Drenove
Odbojkašice Drenove

Prva liga odbojkašica, 18. kolo

DRENOVA – NEBO 3:2 (27:25, 25:21, 21:25, 19:25, 10:15)

Dvorana Dinko Lukarić. Bez gledatelja.

Suci: Bišćan i Grgorinić

DRENOVA: Stankovsky, Lukežić, Bušljeta (L), Petrović, Šahinović, Lukašić, Barać, Sabalić, Bušljeta, Voloder, Medved (L), Božić, Karbić, Baličevac.

NEBO: Horvat, Zajec, Kozlek, L. Dramac, Borovec, S. Dramac (L), Galić, Vugrin, Barun, Radošević, Benko.

Odbojkašice Drenove nisu uspjele dohvatiti treću pobjedu ove sezone, u dramatičnom maratonskom susretu na Kozali djevojke trenera Ilije Matića poražene su od Neba.

Riječanke su odlično otvorile utakmicu i prva dva seta riješile u svoju korist, onda su gošće iz Zagreba uspjele utakmicu uvesti u peti set i taj svoj pozitivan niz su zadržale.

Peti set praktički se čitavo vrijeme igrao poen za poen, prvu osjetniju prednost stekle su Zagrepčanke, serijom 3:0 odvojile su se na 12:9 i maratonski dvoboj privele kraju.

Drenova je upisala jedan bod, vrijedan u borbi za ostanak, imaju jednu zaostalu utakmicu (Umag) i četiri kola do kraja sezone i pitanje je hoće li biti vremena dovoljno da se izbjegne ispadanje iz lige.

No, ruku na srce, pitanje je i koliko bi pošteno bilo da Drenova ispadne iz lige budući da se u Prvoj B ligi – Zapad praktički nije niti igralo.

Kostrena je, recimo, odigrala samo jednu utakmicu ove sezone.