Prva B liga odbojkašica: U Umagu se kroji vrh, Grobničanke više nemaju pravo na poraz

Petak, 27. veljače 2015. 19:49 Napisao/la  S. L.

Trener Crnković nije imao sreće sa zdravstvenim biltenom u svojim redovima

Marko Crnković (ŽOK Grobničan)
Marko Crnković (ŽOK Grobničan)

 

Nema dvojbe da će susjedski ogled Melia hotelsa Umag i Funtane Vrsar imati nešto veći rejting od susreta Pazina i Pule. A u oba susreta igrat će se za sam vrh ljestvice. Svih pet utakmica prema rasporedu igraju se u Istri. Vrh se je zgusnuo, razlike između klubova su male.

Okrutnost dva vezana poraza u samo dvadesetak sati vremenskog razmaka, osjetile su odbojkašice Grobničana. Izgubile su vodeće mjesto na ljestvici, pa sada više i nemaju pravo na poraz, pa bi čak i pobjede morale biti izražene maksimalnim rezultatom.

Trener Crnković nije imao sreće sa zdravstvenim biltenom u svojim redovima. Izostanak tri virozne igračice (Tomac, Orlić, Broznić), upravo u spojenom vikendu, nije se mogao nadomjestiti. Sada će Grobničan u Balama puhati i na hladno... U Pazinu će mlade i izuzetno perspektivne domaće igračice, novom pobjedom odbiti sve pokušaje pratnje, kako bi i dalje imale pogled na konkurenciju sa najviše pozicije.

Pula i Veli Vrh djeluju da su daleko od vrha, ali bi se pobjedama još više stisnula konkurencija pretendentica za naslov. U susretu Marčane i Sv. Matej 06 nazire se pobjednik, ali kako gošće sa Viškova igraju vrlo promjenljivo, upravo sada bi mogle i iznenaditi.

Parovi 12. kola (28. veljače/1. ožujak): Veli Vrh – Vodnjan (28. veljače – 17), MH Umag – Funtana Vrsar (28. veljače – 17), Bale – Grobničan (28. veljače – 19), Pazin – Pula (1. ožujak – 17), Marčana – Sv. Matej (1. ožujak – 18).

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT