ZORAN BOGOLIN

Mislim da smo više bili impresionirani publikom

Četvrtak, 31. listopada 2019. 10:12 Napisao  I. V.

Da smo bili agresivniji, vjerojatno bi Dinamu bilo teže

Nenad Bjelica i Zoran Bogolin
Nenad Bjelica i Zoran Bogolin Foto: Nikola Kurti

 

Nogometaši Opatije nakon utakmice (0:3) protiv Dinama na Kantridi, u subotu igraju derbi protiv Rudara u Opatiji:

- Potrošili smo se, ali imamo dovoljno igrača. Sigurno će igrati šest, sedam drugih igrača, igrat će Lazić, Lucić, Kovačević, Toni Rudan, Kurilić... Imamo dovoljno velik fond igrača, pripremali smo se za ovu utakmicu. Pokušat ćemo na našem igralištu igrati brže i čvršće, bit će dosta svježih igrača, kaže trener Opatije Zoran Bogolin.

Vodeći Rudar dolazi s tri boda prednosti u Opatiju:

- Zaostatak nije problem, može se tijekom sezone stići šest, devet bodova, ali ove sezone više nema alibija. Jasno smo rekli da idemo u drugu ligu i sada je sve na igračima. Jesu ili nisu, mogu ili ne mogu! Nema više priče, naglašava Bogolin.

Rezultat utakmice protiv Dinama sasvim je pristojan, igra u drugom dijelu bila je vrlo korektna iako je jasno da bi Dinamo igrao drugačije da je trebalo:

- Njima uvijek treba, dali bi oni sedam komada da su mogli. Mislim da smo više bili impresionirani publikom nego Dinamom, većina igrača nikada nije igrala pred ovoliko ljudi. Teško je govoriti o utakmici kada dobiješ tri gola iz četiri udarca na gol! Što se tiče statistike, nije tako loše! Mislim da smo dobro stajali na terenu, dignuli smo se tridesetak metara od gola, pokušali smo ih držati što dalje od našega gola, što u prvom poluvremenu nismo uspjeli. Nažalost, dogodilo se upravo ono što se nije trebalo dogoditi, da smo izdržali pola sata vjerojatno bi postali nervozniji pa ne bi bili toliko precizni u pas-igri. Rano smo dobili gol, odmah nam je pala agresivnost. Da smo bili agresivniji, vjerojatno bi im bilo teže. S njima se ne može nadigravati, govori Bogolin.

Utakmica je bila fešta na koju su jedino BBB-ovci zakasnili:

- Oni su negdje putem igrali triangolo s Armadom i Torcidom, pa su zato zakasnili, ha, ha... Dobra je atmosfera bila i u restaurantu na stadionu. Pozvali smo Dinamo da nam se pridruži nakon utakmice, ali su žurili u Zagreb, kazuje Bogolin.

Treća HNL - Zapad, raspored utakmica 10. kola, subota (14):
Opatija - Rudar
Crikvenica - Vinodol
Krk - Jadran-Poreč
Pazinka-Pazin - Uljanik
Novigrad - Nehaj
Grobničan - Rovinj

 

3. HNL - Zapad

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Opatija 22 33
2 Grobničan 18 27
3 Rudar 6 26
4 Krk 1 23
5 Crikvenica 2 21
6 Jadran-Poreč -3 18
7 Novigrad -7 15
8 Uljanik -5 14
9 Vinodol -8 14
10 Nehaj -9 14
11 Rovinj -10 14
12 Pazinka-Pazin -7 13
Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT