U utorak poznat sastav Treće lige - Zapad, na Kantridi sastanak predstavnika triju županijskih saveza

Ponedjeljak, 25. lipnja 2012. 12:34 Napisao  Luka Variola

Najviše će razgovora biti o broju klubova i o listama delegata za treću ligu. Konačno će biti poznat sastav Treće HNL Zapad, objašnjava tajnik NS Rijeka Branko Kajfeš.

 

 

 

 

Dugo očekivani sastanak nogometnih djelatnika tri županije, Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske održat će se u utorak u 19 sati na Kantridi. Glavna tema već je dugo poznata: ustroj reorganizirane Treće lige Zapad, koja će u nadolazećoj sezoni promjeniti format natjecanja.

- Najviše će razgovora biti o Trećoj ligi, broju klubova i o listama delegata za treću ligu. Konačno će biti poznat sastav Treće HNL -  Zapad, objašnjava tajnik NS Rijeka Branko Kajfeš.

Nogometaši Vinodola u utorak će i službeno saznati da li su i dalje trećeligaši. Prema svemu sudeći, Novljani će i sljedeće sezone nastupati na trećeligaškim travnjacima, budući da nitko od županijskih prvaka nije pokazao volje niti prezentirao uvjete za kvalifikacije.

- Ovo je krajnji rok, budući da je 25. lipnja bio rok da županijski savezi dostave svoje prijedloge i u utorak ćemo o njima raspravljati. Najvažnija tema je sastav Treće lige. Bit će razgovora i o kadetima i juniorima. Ustanovit će se jedinstvena liga kadeta i juniora, po 16 klubova u obje kategorije. Tu će možda biti mali problem, Rijeka neće moći ući s drugom postavom jer je na 17 klubova jednostavno nemoguće sastaviti ligu, zaključit će Kajfeš.

 

 

 

Standings provided by SofaScore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.