NEHAJEV SVAST

Najbolje je da momčad odmah preuzme netko drugi

Nedjelja, 30. listopada 2022. 20:36 Napisao/la  Igor Vranić

Nisu mi se sviđale neke stvari unutar momčadi, a sebe smatram najodgovornijim za to, kaže bivši trener Vinodola

Najbolje je da momčad odmah preuzme netko drugi

Nehajev Svast više nije trener Vinodola!

Nakon poraza (0:4) u Kostreni, Svast je sporazumno otišao iz Vinodola.

Evo razloga:

- Razlog je vezan za zadnja tri gostovanja s kojima nisam bio zadovoljan, vidio sam da momčad više ne prati moje zamisli vezane za igru na gostujućim terenima. Ostalo je sve bilo korektno, ljudi iz kluba bili su prema meni vrlo korektni od početka, razišli smo se bez trzavica. Nakon onakve utakmice u Kostreni, procijenio sam da je trener najodgovorniji za rezultat. Ne mogu reći da nismo ostvarili planirano, još uvijek smo drugi na ljestvici s bodom zaostatka za Krkom, međutim, gostovanja u Senju, na Cresu i u Kostreni nisu bila na razini na kojoj su trebala biti. Moja je procjena da je najbolje da momčad odmah preuzme netko drugi, da novi trener ima dva tjedna vremena pripremiti momčad za utakmicu na Krku, kaže Svast.

U zadnjem razdoblju trenerske karijere Svast je usred sezona momčad Crikvenice ostavio na prvom, a momčad Vinodola na drugom mjestu:

- U Crikvenici su razlozi bili vezani za posao, bilo je još nekih drugih stvari. Ovo u Vinodolu je malo čudno, ali kada momčad onako reagira na trima gostovanjima u mjesec dana, moraš se zapitati što se događa. Teško mi je pomisliti na neke razloge koji se spominju kuloarski, ponavljam da sam najodgovorniji za rezultate iako se u konačnici nalazimo na mjestu o kojemu smo razgovarali kao cilju prije početka sezone. Nisu mi se sviđale neke stvari unutar momčadi, a sebe smatram najodgovornijim za to. O tome zašto se to dogodilo mogao bih pričati dugo u noć, zaključuje Svast poglavlje Vinodol.

loading...
Standings provided by SofaScore