Situacija u Crikvenici neodoljivo podsjeća na situaciju u Novigradu pred početak sezone

Srijeda, 04. siječnja 2023. 10:20 Napisao  I. V.

U iduća dva mjeseca svašta se može dogoditi to prije što se spominju zainteresirani investitori

Marko Prpić osvojio dvije uzastopne titule prvaka
Marko Prpić osvojio dvije uzastopne titule prvaka

U prvim danima 2023. godine situacija u NK-u Crikvenica nije se promijenila u odnosu na prošlu godinu.

Kratko, klub ima legalnu upravu na čelu s predsjednkom Markom Prpićem, koji je najavio odlazak što nije novost.

Najavio je Prpić odlazak prije početka sezone, pa se u zadnji predomislio kada je uvidio da aktualni prvak neće moći sastaviti koliko-toliko respektabilnu momčad.

Čim se reaktivirao došla su četvorica igrača Vinodola i petorica stranaca, Crikvenica je s novom momčadi prvi dio sezone odigrala daleko ispod razine kluba koji je još uvijek aktualni dvostruki prvak.

Na početku 2023. godine nema nikakvih aktivnosti, niti konkretnih najava promjena.

Spominje se dolazak skupine novih ljudi na čelu s nekadašnjim predsjednikom kluba Eduardom Kalanjom, ali nitko još ne spominje eventualno sazivanje Izvanredne skupštine na kojoj bi se trebale dogoditi promjene.

Najvažnije, NK Crikvenica na početku nove godine nema momčad s kojim bi trebao nastaviti natjecanje, čini se Prpić ovog puta nema namjeru promijeniti odluku.

Stranci su otišli, odlaze svi domaći igrači koji imaju gdje otići, klub je u takvoj situaciji da jedva može skupiti juniorsku momčad koja bi mogla formalno odraditi drugi dio sezone i sačuvati trećeligaški status.

Drugi dio sezone nastavlja se početkom ožujka, u iduća dva mjeseca svašta se može dogoditi to prije što se spominju zainteresirani investitori.

Na početku godine situacija u Crikvenici neodoljivo podsjeća na situaciju u Novigradu pred početak sezone.

Nekadašnji drugoligaš nije uspio skupiti ni juniorsku momčad da bi sačuvao trećeligaški status, odustao je od natjecanja i završio u zadnjoj županijskoj ligi.

loading...
Standings provided by SofaScore