MARKO JELIĆ

Mislim da je bolje da ostanem do kraja sezone u Krku

Nedjelja, 13. studenog 2022. 17:01 Napisao  I. V.

Poklopilo se na Krku sve: igram s dobrim igračim, radim s dobrim trenerom, što je za moj napredak najvažnije, kaže napadač Orijenta na posudbi u Krku

Matko Jelić
Matko Jelić

Marko Jelić ostvario je hat-trick kojim je Krk do odmora osigurao (3:0) titulu jesenskog prvaka u utakmici protiv Vinodola, koji je uoči 12. kola imao šanse prestići Krk na ljestvici.

- Mogao sam zabiti još koji gol u dugom dijelu, mogao sam i asistirati, ali bitno je da smo pobijedili i da smo prvi, kaže 20-godišnji napadač Orijenta na posudbi u Krku.

Jelić je ukupno postigao 8 golova, ostvario je dva hat-tricka, očito je pogodio kada je ljetos odlučio s Krimeje otići na Krk:

- Kada sam u dogovoru s Orijentom odlazio na posudbu, bio mi je najvažnie da odem negdje gdje ću stalno igrati i zabijati. Poklopilo se na Krku sve: igram s dobrim igračim, radim s dobrim trenerom, što je za moj napredak najvažnije. Trener Igor Tkalčević stvarno nas je dobro posložio, djelujemo kao klapa terenu i van njega, homogeni smo i zadovoljni, za sada je sve super. I ja sam zadovoljan iako znam da mogu bolje! Uvijek se može bolje, naglašava Jelić.

U Orijent je Jelić došao iz Halubjana nakon što je prošao školu HNK-a Rijeka, na posudbi u Krku je do kraja prvoga dijela sezone, što dalje?

- Mislim da je bolje da ostanem do kraja sezone u Krku, pa da vidimo kako će to izgledati na kraju sezone. U Orijentu trenutačno igraju standardni napadači, opet bih trebao krenuti od početka, vidjet ćemo. Razgovarao sam s treneom Tkalčevićem, sada se sve mora dogovoriti između klubova, govori Jelić.

A što ako Orijent bude inzistirao na povratku budući da se napadači Orijenta nisu baš proslavili, Orijent naprosto vapi za gol-igračem, postoji li strah od povratka?

- Moram biti iskren, pomalo se i bojim kako bi ispalo da se sada vratim, zaključuje Jelić.

loading...
Standings provided by SofaScore